Om oss


Hilde Skogsholm

Jobber til daglig som høgskolelektor på HiN. Jeg er også veldig glad i å reise, og det var på en tur til India i 2005 at jeg for alvor fikk øynene opp for hvilket fantastisk redskap yoga kan være i menneskers liv. Jeg har praktisert yoga regelmessig siden da, og har opplevd store forandringer i livet mitt. Ikke bare har jeg blitt sterkere og smidigere, men opplever også mer tilstedeværelse i eget liv, mindre fokus på uviktige ting og mer ro i kropp og sinn. Jeg er sertifisert yogalærer (200t RYT) fra Yogaworks 2011, og har i tillegg utdanning i Yin yoga (100t RYT), restorativ yoga (50t) og yogaterapi (50t).  I 2017 ble 100 timer Deva Yoga -Yoga som terapi ved muskel og skjelettplager gjennomført.

Eva-Renee Kirkerud

Jeg er økonom og jobber til daglig på Sommerseth AS.

Jeg kom i kontakt med yoga og avspenningsteknikker i 2009 og yoga har etter hvert blitt en viktig del av mitt liv og min helse.

Etterhvert ønsket jeg mere dybdekunnskap og startet min utdanning som MediYoga instruktør. Dette gav mersmak og i 2018 var jeg ferdig med min 300 timers utdanning som Deva Yoga lærer. Jeg har også videreutdanning i Mindful Restoritive Yoga med Elise Jansen.


Bente Levoll 

Jeg er utdannet sykepleier og har hovedsakelig erfaring fra helsevesenet, men har også jobbet som veileder for sykepleierstudenter ved UiT.

Meditasjon ble et skifte for meg og har i mange år hatt en sentral plass i livet mitt. Noe senere begynte jeg å praktisere yoga, og raskt erfarte jeg hvordan denne kombinasjonen evnet å stilne tanker og gi kroppen avspenning og ro. Jeg hadde funnet min vei inn til bedret helse, overskudd og glede.

Yoga og meditasjon har gitt meg muligheten til å ta tilbake mestring i livet; det som gjør at jeg kan gi meg selv påfyll når det trengs.


Gjennom både profesjonell og personlig erfaring har jeg opplevd hvor viktig det er å møte og behandle det enkelte mennesket som helhet, og ikke minst at vi møter oss selv som den helhet vi er. Hvor viktig det er at vi finner tilbake til vår egen kraft, med tanke på bedring og opprettholdelse av egen helse. Dette har vekket min nysgjerrighet og ledet meg inn i videre utdanning og fordypning.


Jeg har videreutdanning i veiledning og mindfulness(HiN), sertifisert kursholder innenfor området høysensitivitet, LBH Master Coach, Deva Yogalærer (200 timer)